Υπέροχα μαλλιά: 16 εκπληκτικές ιδέες για να αναδείξουν την εμφάνιση σας φέτος το καλοκαίρι! - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Υπέροχα μαλλιά: 16 εκπληκτικές ιδέες για να αναδείξουν την εμφάνιση σας φέτος το καλοκαίρι!

Είτε έχετε κοντά είτε μακριά μαλλιά, είτε είστε σγουρομάλλα είτε τα μαλλιά σας είναι ολόισια, είτε αναζητάτε ένα νέο χτένισμα για τα πρωινά στο γραφείο είτε ένα εντυπωσιακό σινιόν για τον γάμο που έχετε να πάτε, παρακάτω θα δείτε τις 16 καλύτερες ιδέες που θα αναδείξουν τα μαλλιά και την συνολική εμφάνισή σας φέτος το καλοκαίρι! Αστικό” τουρμπάνι Γιατί, ποιος είπε ότι το τουρμπάνι είναι μόνο για την θάλασσα; Η ανοιξιάτικη επίδειξη μόδας του Marc Jacobs επανέφερε τη μόδα του και το αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ! Για να το πετύχετε δώστε όγκο στα μαλλιά με ένα spray για styling, στη συνέχεια πιάστε τα σε έναν ψηλό κότσο και δέστε ένα μαντήλι που θα έχετε τυλίξει σε πλάτος το πολύ 8 εκατοστά. Δέστε το μαντήλι στο πάνω μέρος του κεφαλιού και κρύψτε τις άκρες του.

Τραβηγμένα στο πλάι Ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα περιποιημένο χτένισμα είναι να τραβήξετε όλα τα μαλλιά προς τη μία πλευρά, να τα ισιώσετε στην κορυφή και να δώσετε όγκο με ένα σίδερο στις άκρες. Θα χρειαστείτε μπόλικη λακ για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Κυματιστό καρέ Αν έχετε ολόισια καρέ μαλλιά με λεπτή υφή, ο καλύτερος τρόπος για να τα αναδείξετε είναι με αραιούς κυματισμούς στις άκρες τους. Θα πετύχετε το αποτέλεσμα με ένα spray για styling που θα ψεκάσετε στα μαλλιά, μετά το λούσιμο και ενώ είναι ακόμα νωπά, σε συνδυασμό με μία στρογγυλή βούρτσα που θα σας δώσει όγκο.

Η τέλεια αλογοουρά Αν έχετε ίσια μακριά μαλλιά θα σας είναι πολύ εύκολο να πετύχετε την συγκεκριμένη αλογοουρά, με την βοήθεια ενός σεσουάρ με πλατύ στόμιο. Τραβήξτε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω, καθώς τα στεγνώνετε, και «δέστε» τα με ένα bungee (λαστιχάκι με δύο γαντζάκια στις άκρες του), με το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε καλύτερα το πόσο σφιχτά θα το δέσετε.

Ο «χαλαρός» κότσος Για να τον πετύχετε πιάστε τα μαλλιά σας αλογοουρά, τυλίξτε τα γύρω από την βάση της και στερεώστε την με τσιμπιδάκια. Στη συνέχεια, με τα δάχτυλά σας «σηκώστε» λίγο την κορυφή των μαλλιών για να δώσετε όγκο.

Κοντό καρέ Αν είχατε κοντά μαλλιά, τα οποία θέλετε σιγά-σιγά να μακρύνετε, αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για τις πιο… επίσημες εμφανίσεις σας! Απαιτεί δε μόνο την χρήση ενός styling gel.

Κυματιστή αλογοουρά Για μια επίσημη βραδινή έξοδο, είτε έχετε ίσια είτε σγουρά μακριά μαλλιά, αυτή η αλογοουρά σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Κάντε τα μαλλιά σας μπούκλες για να πάρουν όγκο, ψεκάστε τα με μπόλικη λακ, κάντε μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι και δέστε τα με ένα φαρδύ πιαστράκι.

Στριφτά πλεξουδάκια Για πιο… μποέμ, καθημερινό look, ειδικά αν έχετε μεσαίου μήκους μαλλιά, πλέξτε δύο πλεξουδάκια στο ύψος των κροτάφων, ενώστε τα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στρίψτε τα σε κότσο που θα στερεώσετε με τσιμπιδάκια. Ένα ακόμα πλεξουδάκι κατά μήκος των μαλλιών, στο πίσω μέρος του κεφαλιού, θα τονίσει το μποέμ αποτέλεσμα. Τμηματική» αλογοουρά Όχι μία αλλά τέσσερις αλογοουρές περιλαμβάνει αυτό το χτένισμα, για το οποίο θα χρειαστεί να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε 3 μέρη. Θα πιάσετε με ένα λαστιχάκι το πάνω-πάνω μέρος, θα το ενώσετε με το δεύτερο μέρος, στη συνέχεια με το τρίτο και στο τέλος θα δέσετε ένα ακόμα λαστιχάκι στην «ουρά» των μαλλιών. Για να δώσετε όγκο στην κοτσίδα σας «ανοίξτε» το κάθε μέρος με τα δάχτυλα.

Πλεκτό στεφανάκι Για το χτένισμα αυτό, το οποίο μπορείτε να κάνετε και στην κόρη σας (!), απαιτούνται πολύ μακριά μαλλιά, τα οποία θα πλέξετε σε δύο πλεξούδες. Όταν τελειώσετε «σταυρώστε» στον αυχένα τις πλεξούδες και στερεώστε τις στις δύο κορυφές του κεφαλιού με τσιμπιδάκια.

Πιασμένα μισά-μισά και ολόισια Το πρόβλημα με το πιάσιμο «μισά-μισά» είναι ότι συνήθως μένει μικρή ποσότητα των μαλλιών στο κάτω μέρος, κάνοντάς τα να δείχνουν λίγα και άτονα. Φροντίστε, λοιπόν, όταν τα πιάνετε η αναλογία να είναι 30/70 (30% των μαλλιών πιασμένα και 70% ελεύθερα). Ένα όμορφο λαστιχάκι θα κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ για τέλειο αποτέλεσμα «περάστε» τα μαλλιά και από το σίδερο.

Μπουκλέ σπιράλ Αν έχετε από την φύση σας σγουρά μαλλιά, αυτό είναι το καλύτερο χτένισμα για να τα αναδείξετε! Θα σας βοηθήσει ένα κρεμώδες υλικό styling ειδικό για σγουρά μαλλιά, προκειμένου να ξεχωρίσουν οι μπούκλες και να πάρουν όγκο, και ένα σεσουάρ με φυσούνα. Για ακόμα πιο… ογκώδες αποτέλεσμα «περάστε» μερικές μπούκλες από το ψαλίδι –αλλά όχι όλο το μαλλί, για να μην χάσει την φυσικότητά του!

Μία στέκα… αλλιώς! Το χτένισμα αυτό εντυπωσιάζει καταρχήν για τον επιμελώς ατημέλητο χαμηλό του κότσο, ωστόσο είναι η στέκα που κλέβει τις εντυπώσεις, η οποία έχει τοποθετηθεί με έναν εντελώς πρωτότυπο, αλλά άκρως ενδιαφέρον τρόπο!

Ο κότσος της τελευταίας στιγμής Είναι όσο απλός φαίνεται! Απλά ψεκάστε πρώτα τα μαλλιά με ένα spray για καλό κράτημα, γυρίστε το κεφάλι ανάποδα για να τραβήξετε τα μαλλιά σε μία ψηλή αλογοουρά, επαναφέρετε το κεφάλι ψηλά, στρίψτε την αλογοουρά γύρω από την βάση της και στερεώστε την με τσιμπιδάκια. Τόσο απλά και τόσο χαριτωμένα!

Ανέμελη πλεξούδα Θα την πετύχετε πανεύκολα αν έχετε σπαστά μακριά μαλλιά. Αρκεί να τα ψεκάσετε με ένα προϊόν styling για όγκο, ενώ είναι ακόμα νωπά, και στη συνέχεια να τα στεγνώσετε με σεσουάρ με φυσούνα. Στο τέλος κάντε τα μια χαμηλή και χαλαρή πλεξούδα, την οποία θα δέσετε με ένα λαστιχάκι.

Ρομαντική αλογοουρά Το μυστικό εδώ κρύβεται στο όμορφο κορδελάκι που θα δέσετε στην αλογοουρά σας, αφού πρώτα την έχετε στερεώσει με ένα λαστιχάκι. Φροντίστε μόνο το κορδελάκι να είναι στο ίδιο χρώμα με το λαστιχάκι.

Πηγή

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus