Το δοκιμάσαμε: Μόνιμο βερνίκι: Να το προτιμήσω; - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Το δοκιμάσαμε: Μόνιμο βερνίκι: Να το προτιμήσω;

Υπόσχεται πως κρατάει 15-20 μέρες ανέπαφο, χωρίς να ξεφτίζει… Κάνει, όμως, συνέχεια;

Το μόνιμο βερνίκι είναι η νέα μόδα ακριβώς επειδή είναι τόσο πρακτικό. Εφαρμόζεται στα νύχια από ειδικό... εκτός κι αν έχουμε στο σπίτι το ειδικό «φουρνάκι» και πιάνει το χέρι μας να το κάνουμε μόνες) καθώς η διαδικασία είναι αντίστοιχη με αυτήν της εφαρμογής τζελ, απλά βάζουμε 2 στρώσεις μόνο, όπως στο κανονικό βερνίκι.

Βάφοντας τα νύχια με το μόνιμο βερνίκι εξασφαλίζουμε πως το χρώμα κρατά πολύ περισσότερο χωρίς τη φυσιολογική φθορά που έχει ένα απλό βερνίκι συνήθως πάνω στην εβδομάδα, έτσι μπορείς να έχεις τέλεια βαμμένα νύχια ακόμα και για 3 εβδομάδες!

Μπορούμε λοιπόν να αντικαταστήσουμε το απλό βερνίκι με το μόνιμο σε… μόνιμη βάση; Η αλήθεια είναι πως ακόμα και οι επαγγελματίες που το εφαρμόζουν συστήνουν να μην γίνεται συνεχόμενη χρήση του επί πολλούς μήνες, καθώς η σύνθεσή του είναι πιο βαριά και σε μακροχρόνια χρήση επιβαρύνει τα νύχια (ειδικά αν είναι λεπτά και εύθραυστα) έτσι κατά κανόνα συνιστούν διαλείμματα στην εφαρμογή του.

Το μόνιμο βερνίκι δεν αφαιρείται απλά με βαμβάκι και ξεβαφτικό, πρέπει να αφήσεις πάνω στα νύχια βαμβάκι με ασετόν τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο για να μπορέσεις να το αφαιρέσεις με ευκολία. Δοκιμάσαμε και προτείνουμε:

Σίγουρα αξίζει το έξτρα κόστος (αν το κάνεις σε ειδικό κοστίζει περισσότερο από το απλό μανικούρ) αν σκοπεύεις να πας ένα ταξίδι και θέλεις να μην έχεις να ασχοληθείς με τα νύχια σου για αρκετές μέρες ή αν πρόκειται για μια ειδική περίσταση –π.χ. τις γιορτές που θέλεις να έχεις τέλεια νύχια χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς.

Το καλοκαίρι, ειδικά το πεντικιούρ, είναι πραγματικά σωτήριο καθώς δεν χαλάει και δεν ξεφτίζει με την άμμο και τη θάλασσα και με ένα πέρασμα με γυαλιστικό το αποτέλεσμα ξαναγίνεται σαν… καινούργιο. Όμως από τον τρόπο που εφαρμόζεται και, κυρίως, αφαιρείται είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι για συνεχόμενη χρήση, δηλαδή κάθε 20 μέρες να κάνεις μόνιμο μανικιούρ-πεντικιούρ. faysbook.gr

Via

.via.

Share on Google Plus